Meer resultaten voor zelf sieraden maken boek

zelf sieraden maken boek
Boeken vol met Kralen. Hoblit-Kralen.
Dit prachtig geillustreerde boek toont vrijwel alle technieken van het sieraden maken. Stap voor stap leert de lezer ieder vakgeheim kennen. De originele en spraakmakende werkstukken inspireren u ogenblikkelijk om zelf de mooiste sieraden te gaan maken. Dit boek bevat 128 paginas voor 1995.
Kralen.com Inspiratie wissel je uit bij kralen.com Boeken.
Het leuke aan zelf sieraden maken is dat je het sieraad precies kunt maken zoals je zelf wil. Nog leuker, je kunt zelfs voor ieder kledingstuk of iedere speciale gelegenheid een bijpassend sieraad maken. Er is een nieuw boek uitgekomen dat daar een schepje bovenop doet.
Sieraden boeken en tijdschriften t Kralenstulpje.
Artasja's' kralenmagazine is een magazine vol met allerlei gave uitwerkingen van sieraden om zelf te maken. In deze editie oa het werken met een weefraam, LOOM armbandjes maken, een blingbling uitwerking met hotfix en nog veel meer. 2, 25 Bestellen. Artasja's' Kralen magazine editie 3. Het derde kralen Magazine vol met tips en ideetjes besteld u hier! In dit boekje met 28 bladzijdes duidelijke foto's, instructies en voorbeelden staan onder andere uitleg over het haken van een ketting, hoe" maak je een. 2, 25 Bestellen. Artasja's' Kralen magazine editie 1, 2 en 3! Een nieuw kralenmagazine gerealiseerd voor en door creatieve mensen die het leuk vinden om sieraden te maken. In deze eerste editie vind u allerlei uitwerkingen maar ook hele uitgebreide basistechnieken! Deze editie is helemaal. 4, 95 Bestellen. Neckelly's' Sieraden van wol en zijde Deel 2 L.Y. sieraden Elly van Elp Bosscha. Neckelly's' Sieraden van wol en zijde Deel 2. sieraden Elly van Elp Bosscha. 4, 95 Bestellen. Groot mooi Engels boek Janet Cole's' BEADS Book, met vele kleuren foto's.'
Boeken Hobby en Vrije tijd Sieraden maken Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Gill Clement Sieraden maken. Gill clement sieraden maken isbn 9789056610067 80 blz hardcover 245315, cm boek in uitmuntende staat recensies mooi verzorgd boek met beschrijvingen van zelf gemaakte sieraden, gemaakt van allerlei materialen, o.a.
bol.com Basistechnieken kralensieraden, Marjolein Wierda 9789058777034 Boeken.
Dit boek onthult echt alle geheimen van het sieraden maken is daarom een must have voor de vele liefhebbers van kralen sieraden. Marjolein Wierda is een getalenteerd sieradenmaakster en schreefeerder al vier succesvolle sieradenboeken. De kralensieraden in dit boek zijn divers van vorm, materiaal, moeilijkheidsgraad en gebruikte techniek.
bol.com Vakgeheimen van het sieraden maken, S. O'Keeffe' 9789058773210 Boeken.
Dit prachtig geillustreerde boek toont vrijwel alle technieken van het sieraden maken. Stap voor stap leert de lezer ieder vakgeheim kennen. De originele en spraakmakende werkstukken inspireren u ogenblikkelijk om zelf de mooiste sieraden te gaan maken. In deze handleiding voor het maken van sieraden uit metaal wordt uitgebreid aandacht gegeven aan de te gebruiken gereedschappen en materialen, als ook aan de basistechnieken van metaalbewerking voor dit doel.

Contacteer ons