Op zoek naar mobielhoesjes maken?

mobielhoesjes maken
Een telefoonhoesje pimpen doe je heel eenvoudig zelf; DIY en inspiratie.
Samen met dochter heb ik Pinterest afgestruind naar de leukste voorbeelden om je smartphonehoesje te pimpen en we hebben daar hele leuke ideeën opgedaan, check hieronder wat voorbeelden. Veel van deze hoesjes zijn wellicht te koop, maar ook gewoon eenvoudig zelf te maken!
Telefoonhoesje Mobiele telefoon BCC.nl. BCC.
Samsung telefoonhoesje Clear View Cover voor Galaxy S10 Zwart. Type etui: Flip case. Compatible schermmaat max: 6.1 inch. Compatibiliteit: Galaxy s10. Flipcover hoesje voor de Samsung Galaxy S10. Dankzij de doorzichtige voorzijde van dit openslaande hoesje kun jij altijd de meer.
Smartphone hoesjes maken iPhone Samsung Huawei CaseCompany.
Afterpay laat je toe je bestelling nu te plaatsten en pas later te betalen. Na ontvangst van je bestelling krijg je een e-mail met een betaaluitnodiging. Daarna heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Niet tevreden over je aankoop?
Telefoonhoesjes en Smartphonehoesjes Shop4Hoesjes.nl.
Een leuke hoes vinden voor een telefoon die pas nét uit is, is niet altijd even gemakklijk. En precies daarom doen wij bij Shop4 ons best om zo snel mogelijk een breed assortiment aan GSM hoesjes aan te bieden. Zo hoef je niet verder te zoeken en kun jij je druk maken om welk leuke smartphone hoesje jij graag om je telefoon ziet!
Past mijn oude hoesje op de iPhone 8?
De Smart Battery Case voor de iPhone 7 blijkt toch niet te werken in combinatie met de iPhone 8, in tegenstelling tot wat er eerder beweerd werd. Dat betekent dat er niets anders op zit dan het hoesje te verkopen of om er iemand anders blij mee te maken, mocht je de overstap naar de iPhone 8 maken.
Huawei telefoonhoesjes accessoires Huaweihoesjes.nl.
Een van het populairste type hoesjes van dit moment zijn de TPU hoesjes. Deze hoesjes worden ook wel softcases genoemd en zijn gemaakt van een soort siliconen. Hierdoor is voelt het hoesje zacht aan, is het erg flexibel en tevens stevig. Dit type hoesje kun je het beste kopen wanneer je goede bescherming van je toestel belangrijk vindt. Ook hardcases zijn erg gewild. Dit type telefoonhoesje wordt ook wel een backcover genoemd omdat deze aansluit op de achterkant van het toestel. Hiermee blijven de oorspronkelijke contouren gewaarbord zonder je Huawei onnodig dikker te maken.
Fotoproducten Maak makkelijk en snel je eigen fotoproduct! albelli.nl.
Van al onze fotoproducten is dat de voordeligste optie om grote aantallen foto's' af te drukken. Hoewel ze niet datzelfde luxe gevoel hebben als een volledig op maat gemaakt fotoboek, kun je je creativiteit toch kwijt met fotoafdrukken door er zelf iets mee te maken.
Veganistisch smartphonehoesje gemaakt van vlas Bright.
Bijzonder is dat ze de afvalberg ook op een tweede manier verkleinen. Zo maakt Pela één hoesje dat past om meerdere generaties telefoons. De case die je kocht voor een iPhone 6 of 6S past ook om je nieuwe iPhone 7 of 8, waar andere producenten onderscheid maken.

Contacteer ons