Resultaten voor groothandel sieraden materialen

groothandel sieraden materialen
WELKOM sieradenfournituren.
Hartelijk welkom op de site van Sieradenfournituren. Met onze site hopen wij je enthousiastme nog iets verder uit te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van slagletters en materialen hiervoor, maar ook hebben we een breed assortiment in gereedschappen, fournituren, graveerplaatjes.
Webwinkel gereedschap Drijfhout Groothandel in edelmetaal voor goudsmeden, edelsmeden en juweliers.
We zijn ervan overtuigd dat de weergegeven selectie een ruim overzicht is en dat u zult vinden wat u nodig heeft. Mocht u een soort gereedschap zoeken dat niet op deze website beschikbaar is dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
kralen groothandel Cuenta Hobby groothandel kralen en componenten.
onderdelen voor sieraden. bedels met ogen. niet en kettel stiften. strass in zetting. GESLOTEN VAN 10 AUGUSTUS T/M 21 AUGUSTUS 2018. Cuenta Hobby kralen groothandel heeft een breed assortiment kralen en onderdelen voor het zelf maken van armbanden oorbellen en kettingen. Het product is perfect voor de ontwerpers die een one-of-a-kind sieraad willen maken. De materialen die wij verkopen zijn gemaakt in de EU.
Home Webwinkelzilver.
We hebben alle gereedschappen in huis, van zaagjes tot en met de modernste puntlasapparatuur PUK04 en een computer bestuurde grafeermachine, om heel ongewone sieraden te maken. Alle sieraden zijn niet groot om groot te zijn, maar om u nog aantrekkelijker te maken.
Sieraden maken? Bestel de onderdelen bij de kralen groothandel ZIZ Magazine.
Ilonas Silver Gemstones is een kralen en edelstenen webwinkel, gericht juweliers, goudsmeden, detaillisten en hobbyisten. In deze groothandel vind je alles voor het zelf sieraden maken. Je vindt hier de beste kwaliteit onderdelen tegen de laagste prijs. Edelstenen zijn natuurlijke materialen.
AYU Trade, Groothandel in zilveren sieraden en onderdelen.
Het assortiment bevat sieraden, kralen en onderdelen om zelf sieraden te maken. Om prijzen te bekijken en artikelen te bestellen dient u zich wel eerst aan te melden en uw nummer KvK te mailen. Het assortiment moet voor u als klant uitnodigend zijn.
Sieraden online kopen Ruim assortiment KayaSieraden.nl.
Alle sierraden worden extra stevig gemaakt wel zo praktisch met kids van mooie materialen zoals Swarovski kristallen, edelstenen, zoetwaterparels, geboortestenen en zilver. Het graveren wordt met de hand gedaan en alle goedkope sieraden worden prachtig ingepakt. Mama sieraden online bestellen, draag je liefsten dichtbij je.
Sieraden mooi houden, sieraden schoon maken, oorbellen schoon maken.
Verguld sterling zilver is een echt gouden laagje over sterling zilver heen. Sterling zilver en verguld sterling zilver zijn de meest duurzame materialen. Verzilverde sieraden zijn gemaakt van een metaal met een laagje zilver erover heen. Vergulde sieraden zijn gemaakt van metaal met een laagje goud erover heen. De verzilverde en vergulde onderdelen worden door de groothandel in Nederland verguld of verzilverd om de dikte van de laag te kunnen garanderen.

Contacteer ons