Resultaten voor materiaal voor sieraden maken

materiaal voor sieraden maken
Onderdelen voor sieraden Betaalbarekralen.
Zo vind je in onze collectie onderdelen: Lijm voor sieraden, sloten voor sieraden, nietstiften, kettelstiften, sleutelhangers, buigringen, knijpkralen, veterklemmen, oorbellen/oorhaken, sieraad buisjes, gereedschap en nog veel meer om sieraden te maken. Ook hebben wij sieraad display materiaal opgenomen in onze collectie, ideaal voor in je winkel, stand of kraam.
Leukekralen.nl zelf sieraden maken met de mooiste kralen en materialen Leukekralen.nl.
Ontvang tevens maar liefst 20% korting op uw eerste bestelling. Leukekralen.nl gebruikt uw e-mailadres alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, wij respecteren uw privacy. Webshop Leukekralen.nl bestaat sinds 2009 en verkoopt kralen en materialen voor het maken van sieraden.
Casa Luca workshops Casa-Luca. Workshops decoraties sieraden.
We zijn flexibel en denken graag mee met onze klant, bijvoorbeeld door het aanpassen van het materiaal. Gaan je handen jeuken na het bekijken van de voorbeelden op onze website, neem dan snel contact op met Karin Blokker via 06 25427260 of via het contactformulier om de workshop af te stemmen op jouw specifieke wensen en een datum te prikken. Afspreken in ons atelier voor een oriƫnterend gesprek en bekijken van voorbeelden kan natuurlijk ook! Ons atelier is op afspraak geopend. Advies: Zoek je een mooi sieraad maar heb je geen tijd om zelf iets te maken, kijk dan op onze webpagina met Delftsblauwe Sieraden unieke, handgemaakte ontwerpen!
Sieraden maken Urban Heart.
Sieraden maken op eigen locatie. De kosten van de workshop sieraden maken op je eigen locatie zijn inclusief de kralen en het materiaal voor 1 sieraad. Aan het einde van de workshop rekenen jullie extra gebruikte kralen en materialen contant af.
Cursus Sieraden maken voor beginners Laudius Thuisstudies.
Je bestudeert grote en kleine gereedschappen en de verschillende materialen die je kunt gebruiken voor het maken van sieraden, zoals fournituren, natuurlijke materialen, metalen en zelfs onverwachte materialen. Je oefent met verschillende technieken voor het maken van sieraden, van het maken van eenvoudige ontwerpen tot edelsmeedtechnieken, het aanbrengen van versieringen en een aantal bijzondere technieken.
Kunstlokaal Blog Archive Workshop Sieraden maken.
Je zult versteld staan waar je allemaal sieraden van kunt maken! In deze workshop ga je van een van tevoren bepaald materiaal/materialen je eigen sieraad maken. Laat je verrassen door je eigen creativiteit. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf groep 4.
Sieraden maken www.atelier-jangelique.nl.
Hieronder vind je een opsomming van de sieraden die je kunt maken. Er zijn zoveel mogelijkheden. er is genoeg materiaal voorhanden, alsmede voorbeelden voor inspiratie. Heb je zelf een ander idee? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden!
Low budget nieuwe sieraden maken! JiY.
We wisten twee leuke kettinkjes en een armbandje te maken voor minder dan 4. Helaas merkte je dit wel een beetje bij de kwaliteit van het materiaal. Voor volgende week hebben we nog een hoop materiaal over, dus blijf ons volgen! Ga jij ook op zon simpele en goedkope manier nieuwe sieraden maken?

Contacteer ons