Meer resultaten voor workshop sieraden maken

workshop sieraden maken
Workshop sieraden maken Flitz-Events.
Workshop sieraden maken. Altijd al je eigen sieraden willen maken? Dat kan in de gezellige workshop sieraden maken. Je eigen creaties maken met verschillende soorten kralen, bedeltjes, parels en steentjes. In de workshop kan je zelf opgeven wat je wil maken, bijvoorbeeld een ketting of 2 armbanden.
Kunstlokaal Blog Archive Workshop Sieraden maken.
Je zult versteld staan waar je allemaal sieraden van kunt maken! In deze workshop ga je van een van tevoren bepaald materiaal/materialen je eigen sieraad maken. Laat je verrassen door je eigen creativiteit. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf groep 4.
Workshop Sieraden maken bij Las Fiestas Del Mundo in Tilburg.
Het is net een snoepwinkel voor vrouwen. Dat is een opmerking die we vaak horen wanneer men tijdens onze workshop sieraden maken mag gaan graaien in onze kralenpotten met wel meer dan 500 verschillende kralen in alle kleuren en verschillende maten.
Workshop sieraden maken Zwartsluis Actueel.
Tip de redactie. Workshop sieraden maken. Creatief aan de slag in twee workshops. Hergebruik en duurzaamheid zijn begrippen die met het verstrijken van de jaren een steeds belangrijkere betekenis krijgen. Wie denkt dat hier alleen maar grootschalig invulling aan kan worden gegeven, zit er naast.
Workshop sieraden maken in Eindhoven Juuls Jewelry.
Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 25, uur en wordt gegeven bij Juuls Jewelry in Eindhoven. De workshop Sieraden maken is een gezellige en creatieve workshop waar je alle kneepjes van het sieradenvak leert en gebruik maakt van inspirerende materialen.
Workshop Sieraden" maken" VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Workshop Sieraden" maken." Niets is leuker dan een sieraad naar je eigen stijl te ontwerpen en te maken. Als uw inspiratie u even in de steek laat, dan zijn er genoeg voorbeelden aanwezig om u weer op weg te helpen.
workshops sieraden maken.
Home Workshops sieraden maken. Workshops sieraden maken. Maak je eigen sieraad, bepaal zelf de materialen en kleuren! Leuk om te doen! Je krijgt goede begeleiding tijdens de workshop en er zijn tal van voorbeelden aanwezig. Kleine groepjes: minimaal 2, maximaal 6 personen, oplopende korting vanaf 3 personen.
Workshop Sieraden Maken, van Nijmegen Evenementen.
Jouw favorieten 0. Workshop Sieraden Maken in Nijmegen. Vorige Overzicht Volgende. Workshop Sieraden Maken in Nijmegen. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ervaar jij een kralenwinkel als een snoepwinkel? Dan is Workshop Sieraden Maken in Nijmegen perfect voor jou!

Contacteer ons